Panorama (Albania) : 2019-08-28

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

22 PANORAMA 28 2019 E MERKURE GUSHT HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Eshtë vija e portës 6. Skuadër italiane. 13. Satie kompozitor. 14. Ekstreme në duel. 16. Mund të nxirren me mllef. 17. Skuadra merengue. 19. Boerë pa kufij. 21. Njeh kur nuk je. 22. Në hyrje të oazit. 23. Christian i një fenomeni të famshëm fizik. 26. Agjenci Doganore Urbane. 27. Një vrasës i pakapshëm. 29. Janë pjesë të antenës. 30. Emma Bunton. 31. Eshtë vegël elektricis­ti. 32. Në fund të ndeshjes. 34. Gjysmë eprore. 36. Mbyllin një dyqan. 38. Fitues pa fe 40. Monedha më e re. 42. Një pjesë e talentit. 44. Ishin komunikata... komuniste. 46. Italia në Internet. 47. Çomora i Karnavalet e Korçës. 50. Fillojnë tatëpjetën. 51. Në hyrje të tokës 52. Rossi, "doktori" në motoçiklet­ë. 55. Një vapë e madhe. 56. Fitzgerald këngëtare. 57. Janë ndarjet në kuzhinë. 58. Të parat në takim. 1. Eshtë trupi pa formë 6. Gibson aktor. 9. Eshtë thikë. 12. I shtati në vit. 14. Kërcimi karakteris­tik i tahitianëv­e. 16. Teket e kalit. 17. Janë ushtaraket e... skuadrës. 20. Tailanda e dikurshme. 21. Janë shpendë lagune. 22. Institucio­n Ekonomik Kombëtar. 23. Këndohet poshtë ballkonit. 24. Fillojnë oratorinë. 25. Janë penj për gjergjef. 26. Fillojnë lehtë. 27. Një peshë e pastër. 29. Inicialet e Morricone- s. 30. Një legjendë. 31. Eshtë mallkim. 35. Heche aktore. 36. Boja e printer- it 38. Premtojnë të bëhen asa. 40. Gjysmë ditari. 41. Në krye të armatës. 42. Një numër femrash. 43. Gabim rrjete në tenis. 44. Film i Ridley Scott. 48. Fitohet nga çiklisti. 49. Gjysmë tandem. 50. Marsi në Areopag. 35. Shkruajnë edhe sonete. 37. Provinca e boerëve. 39. Sharon aktore. 41. Ishte dekreti i carëve. 43. Hapen pa zë. 45. Ajo e zezë nënkupto gjykatësin. 47. Deti i... Anglisë. 48. Italia në tabela. 49. Rindërtuar pjesërisht. 53. Fillojnë llogarinë. 54. Inicialet e Kokoschka piktor. 13. Mund të jenë kasketa. 15. Eshtë gjynah. 18. Janë shuma të brinjëve të katërkëndë­shave. 19. Mund të kërcejnë së lërti. 23. Të parat në sondazh. 25. Edouard piktor. 26. Janë metrat e... tubit. 28. Tikaram këngëtare. 30. Janë të ndryshme në 15. Shërbejnë edhe për të vozitur. 18. Sophia aktore. 20. MacPherson top model. 22. Kështu janë të dhënat paraprake. 24. Ilo i Dy herë mat. 25. Fillojnë rishtas. 26. Emri i Einstein. 27. Pak separatist­e. 28. Fillojnë lejen. 33. Makina Ibiza. mente. 32. Fillojnë një argument. 33. Në krye të masave. 34. Lala mesfushor. 35. Ekberg e La dolce vita. 37. Thuren me vargje. 39. Eshtë e re pas Krishtit. 41. I famshmi Pacino. 43. Unë dhe ti. 44. Në krye të garës. 45. Fillojnë daljen. 46. Të parat në orkestër. 47. Fise pa fe. VERTIKAL VERTIKAL 1. Janë veprime... në bursë. 2. Shkroi Tartufi. 3. Një shok në shoqëri. 4. Inicialet e Redford. 5. Një frut. 7. Një hidrokarbu­r. 8. Ishte gjuha e Ciceronit. 9. Eshtë motra e burrit. 10. Eshtë edhe ajo e cirkut. 11. Fillojnë metodën. 1. Santa në New Mexico. 2. Mund të jetë kokosi. 3. Me break për të marrë setin. 4. Mund të jetë ushtarake. 5. Harris aktor. 7. Kështu është lidhja "live". 8. Mbyllin kuvendin. 9. ... King Cole. 10. Mbyllin perdet. 11. Janë gjërat. 12. E endur ndryshe. Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Parashikoh­et një ditë interesant­e sidomos për gjithë ata që kanë një projekt për të realizuar. Parashikoh­en kënaqësi të mëdha. Sa i takon ndjenjave, nuk do të ketë zhvillime të rëndësishm­e. DEMI Gjatë kësaj dite duhet të mundoheni që të sforcoheni sa më pak. Mundohuni që të bëni vetëm ato gjëra të cilat nuk i shmangni dot. Nga ana tjetër bëni mirë që të shmangni debatet, sidomos në familje. BINJAKET Ndoshta në këto ditë të jetës suaj nuk jeni shumë mirë me humorin, por mundohuni që të mos e shfryni në dashuri. Ky vit ka qenë mjaft i rëndë për ju, pasi jeni përballur me një sërë problemesh dhe bllokimesh. GAFORRJA Mund të keni një sërë avantazhes­h financiare nëse jeni në një punë në kontakt me publikun apo që fitoni përqindje. Duhet të bëni kujdes ama me njerëzit që iu rrethojnë, pasi jo të gjithë janë miqtë tuaj. LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Në sferën profesiona­le do të jeni mjaft të favorizuar, ndaj përfitoni për të çuar përpara projektet tuaja. Sa i takon ndjenjave, nëse jeni duke jetuar një histori të re, ndoshta mund të jetë më e rëndësishm­e nga sa mendoni. MESATAR VIRGJERESH­A Keni të gjitha arsyet për të buzëqeshur, pasi yjet janë në anën tuaj. Bëni mirë që të çoni përpara të gjitha projektet tuaja profesiona­le, të cilat do të gjejnë sukses në muajt në vijim. Lëreni veten të lirë të guxoni. PESHORJA Kjo ditë do të jetë mjaft pozitive, pasi është momenti i duhur për të nisur një dietë apo një regjim ushqimor. Një gjë e tillë i bën mirë trupit dhe shpirtit, pasi vëmendje të madhe do të marrin edhe ndjenjat. AKREPI Kjo e mërkurë është mjaft e favorizuar nga yjet, të paktën sa i takon sferës profesiona­le. Por edhe dashuria do të përfitojë jo pak në këto ditë. Më në fund do të gjeni relaksin e shumëpritu­r. SHIGJETARI Përfitoni nga kjo ditë për të eliminuar dyshimet dhe për të sqaruar çështjet të cilat nuk iu bindin. Nëse në punë nuk jeni mjaftueshë­m të kënaqur, ndoshta kjo gjë ndodh pasi nuk vlerësohen­i sa duhet. BRICJAPI Këshilla për të lindurit e kësaj shenje është që të tregohen të matur me shpenzimet. Sa i takon punës, ekziston mundësia që të nisni një aktivitet tuajin apo të merrni një rol më të madh. STAFI Aristir Lumezi, Fation Binjaku, Juxhin Mustafaraj; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ani Jaupaj, Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Ada Hazizolli; Eglantina Nikollaj, Florenc Stafa; Dorina Azo; Suela Xhonuzi; Vlasov Sulaj; Fatmir Shehu Jakup Dalipi, POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE UJORI Gjatë kësaj dite do të jeni tejet të stresuar dhe të lodhur, ndaj mundohuni që të mbani nën kontroll nervozizmi­n. Kush është i lirë do të ketë mundësi që të përfshihet në aventura të reja. RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; Erdi Mara, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Ledjana Saliu, Enkelejda Gjyla PESHQIT DESIGN & LAYOUT Me gjasë po ndryshoni mendim lidhur me një person! Shumë mirë, veçse tashmë nuk ju intereson më si më parë. Sa i takon sferës profesiona­le, mundohuni që të përkushtoh­eni më shumë. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.