Panorama (Albania) : 2019-09-30

POLITIKE : 3 : 3

POLITIKE

PANORAMA 3 30 2019 E HENE SHTATOR M B L E D H J A E P D D E B A T E T NJOFTIM Zyra, Kapanone, Truall Shiten me sipërfaqe totale 50.000 m2 ( 5 hektarë), nga ku kapanonet dhe zyrat zëne sipërfaqe totale 11.000 m2 dhe pjesa tjetër prej 39.000m2 është truall, me certifikat­ë të rregullt pronësie. Ambjenti është shumë i përshtatsh­ëm për zhvillimin e çdo lloj aktiviteti tregtar. Trualli mund të përdoret për ndërtimin e vilave turistike dhe fshatrave turistike si dhe për ndërtimin e rezidencav­e të ndryshime të banimit. Cel: 0693947575 Adresa: Elbasan PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.