Panorama Sport (Albania) : 2020-03-13

KATEGORIA SUPERIORE SPORT : 9 : 9

KATEGORIA SUPERIORE SPORT

PANORAMA e premte 13 mars 2020 9 KATEGORIA SUPERIORE SPORT 35 PIKË ka aktualisht ekipi i Vllaznisë. Skuadra është e teta në tabelën e klasifikim­it dhe normalisht për momentin mund të shkojë në "play off".

© PressReader. All rights reserved.